fb-f-logo__blue_17 linkedin_in_icon_15px

Referencer

​Schacht’s palette af ydelser er målrettet til mellemstore organisationer og mindre gazellevirksomheder.

​Schacht har udarbejdet løsninger for efterhånden ganske mange ambitiøse virksomheder og organisationer. Du er meget velkommen til at kontakte os for at få adgang til flere referencer og succescases.

Udvalgte udtalelser:

NettoPower

I de sidste par år har jeg haft stor gavn af Morten Schacht som fortrolig sparringspartner. Som CEO i en ambitiøs vækstvirksomhed, har jeg brug for løbende at blive udfordret når jeg står foran strategiske og ledelsesmæssige beslutninger. Morten har en veludviklet evne til at stille skarpt på mine handlemuligheder som leder og det hjælper mig til at træffe gode beslutninger hurtigt. Det er guld værd! 

Jeg kan varmt anbefale Morten Schacht som strategisk sparringspartner og som samarbejdspartner hvis du har brug for at samle din organisation omkring ambitiøse mål og planer

Frank Bengtson
Stifter og CEO – NettoPower

Persolit Entreprenørfirma A/S

Jeg har I en årrække samarbejdet med Morten Schacht omkring udviklingen af Persolit Entreprenørfirma på Sjælland. Morten har været med til at professionalisere vores arbejde med strategi, forretningsudvikling, opsøgende salg og projektledelse. I starten af samarbejdet var jeg I tvivl om Mortens grundige strategiske og metodiske tilgang var det rigtige I en håndværkspræget virksomhed som vores. Tiden og resultaterne har vist at det kan betale sig at samarbejde med Schacht. 

Vi driver idag vores salg og projekter langt mere professionelt og målrettet end tidligere og vi er I perioden lykkes med at løfte både omsætning og indtjening markant. Morten har en særlig evne til at skubbe os alle I den rigtige retning og jeg har som leder haft stor gavn af Morten som facilitator, rådgiver og sparringspartner.


Jens Henriksen
Afdelingsleder – Persolit Entreprenørfirma A/S

Danish Furniture Group

Det er en udfordring at finde den helt rette professionelle sparringspartner og rådgiver. Hos Danish Furniture Group har vi fundet Morten Schacht, hvilket har gjort en stor forskel for mig personligt og for den videre udvikling af Danish Furniture Group. Morten har hjulpet os med at gøre vores strategi skarpere og mere fokuseret. Det mærkes I dagligdagen og ses på resultaterne. 

Den åbne dialog og sparring vi løbende har med Morten, hjælper os med at fokusere på det vigtigste i en travl hverdag.Morten er god til at udfordre min tilgang og handlemuligheder og er altid inspirerende at være sammen. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Morten Schacht.

Ole Varming Andersen
Stifter og Direktør – Danish Furniture Group

Spar Nord

Vi har med stor succes brugt Morten Schacht som proceskonsulent i forbindelse med gen-tænkning af vores strategi. 

Morten havde fra starten helt styr på strategi-modellen og var på hans egen stille og konstruktive facon med til såvel at styre processen som til at holde os fast på sporet samt ikke mindst at sætte fingeren på det væsentlige. Alt imens sikrede Morten hele tiden, at det var vores ideer og tanker, der skulle drive strategien. Morten har hjulpet os til, at der er en klar rød tråd i vores strategi og samtidig sikret, at strategi kan omdannes til konkrete handlinger. Endelig har Morten på eget initiativ og med interesse fulgt om på, at strategien ikke blot ender som endnu en mappe i reolen.


Jeg er sikker på, at vores "investering" i Mortens hjælp og indsats over de kommende 3 år vil betale sig flerfold tilbage.


Well done Morten. Tak.

Niels Jacob Jacobsen

Områdedirektør

Spar Nord Silkeborg

Peopleway

Morten er særdeles talentfuld og engageret og har en skarp strategisk tankegang. 

Han er hurtig til at nå ind til kernen af en problemstilling og stille de rigtige spørgsmål. Morten er en loyal, ærlig og intelligent samarbejdspartner, som jeg har den største fortrolighed med.

Lars Julin

CEO

Peopleway

Bon´A Parte

Morten Schacht er en meget professional og tillidsvækkende strategikonsulent. Han har været en dygtig forandringsagent i vores ambitiøse arbejde med strategiudvikling, implementering og eksekvering. 

Jeg kan varmt anbefale Morten som stærk samarbejdspartner i arbejdet med at sikre at strategiarbejde fører til resultater.

Flemming Ib Windfeld

Adm. Dir.

Bon’A Parte A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Morten i forbindelse med et stort strategprojekt hos Bon´A Parte. Morten har tilført stor værdi til vores strategier gennem hans store indsigt og erfaringer fra andre mellemstore og store virksomheder. 

Han har været en stærk partner i arbejdet med at udvikle indhold til strategier og har bidraget med en række effektive værktøjer til dokumentation, overblik og styring af strategiarbejdet. Morten har vundet stor respekt hos såvel ledere som medarbejdere og er god til at navigere på alle niveauer i organisationen. 

Desuden er Morten meget vedholdende i arbejdet med at sikre at strategier udmønter sig i konkrete handlinger og resultater.

Henrik Andersen

Salgs- og marketingdirektør

Send os en besked allerede i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Schacht ApS

CVR: 33152035

Adresseoplysninger​

Rosenkrantzgade 23, 4

8000 Århus C

Kontaktoplysninger