fb-f-logo__blue_17 linkedin_in_icon_15px

Eksekvering

Kender du udfordringen? Der er langt fra de store ambitioner og intentioner i virksomhedens strategi til realisering af strategiens fulde potentiale.

Såvel international som dansk forskning i strategieksekvering understreger udfordringen: Virksomheder formår typisk kun at realisere 30-50 procent af strategiens samlede potentiale. I Schacht betragter vi strategieksekvering som en konkurrenceparameter og en ledelsesdisiplin som kan gøre en markant forskel for virksomhedens top- og bundlinievækst. Hvorfor lade sig begrænse til 30 procent, hvis det kan lade sig gøre at løfte niveauet markant?

Det er Schacht´s erfaring, at virksomheder som tilrettelægger og indarbejder strategieksekvering som en disciplin i organisationen, har to-tre gange større chance for succes.

Schacht har succesfulde erfaringer med at hjælpe virksomheder til øget eksekveringskraft og større udbytte af strategien.

Schacht anvender metoder og værktøjer, som tager højde for at enhver brance og markedsplads, er i konstant bevægelse. Effektiv eksekvering er når løbende justering, forbedring, læring og aflæring, sker som en integreret del af ledelsespraksis. Schacht´s metoder sikrer, at strategien bliver effektivt eksekveret i alle dele af organisationen, og sikrer – med mellemlederne som omdrejningspunkt – at strategi bliver et anliggende for alle i organisationen.

For vores kunder betyder det, at strategiens værdipotentiale realiseres langt hurtigere og i langt større omfang.

Hvad er virksomhedens udfordringer?

Kniber det med at få hold på de mange opgaver og handlinger, som skal gennemføres med stor præcision for at sikre effektiv strategieksekvering? Kniber det med at få alle dele af organisationen til at arbejde efter fælles mål og nøgleprioriteringer? Er der ledere, som ikke klædt på til at udføre eksekveringsledelse? Er det svært at fastholde fokus på strategien over længere tid?

Kan du svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, bør du høre mere om, hvad Schacht kan gøre for virksomheden.

Send os en besked allerede i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Schacht ApS

CVR: 33152035

Adresseoplysninger​

Rosenkrantzgade 23, 4

8000 Århus C

Kontaktoplysninger