fb-f-logo__blue_17 linkedin_in_icon_15px

Strategi

Kniber det med at vinde markedsandele og forbedre indjeningsevnen?

Selvom mange virksomheder og organisationer har svært ved at få øje på attraktive vækstmuligheder, er det sjældent det reelle problem. En god og veltilrettelagt strategiproces, vil altid identificere rigeligt med attraktive vækstoptioner. Evnen til at fokusere og vælge til og fra er ofte et langt større problem.

Alle organisationer har brug for at skabe fremtiden gennem fundamentale til- og fravalg. Det giver fokus, retning og et godt fundament for fremdrift.

Schacht er garant for en effektiv og resultatskabende strategiudviklingsproces

Schacht hjælper med at tilrettelægge og facilitere strategiudviklingsprocesser med udgangspunkt i virksomhedens situation og behov.

Vi anvender procesmetoder og værktøjer som:

Sikrer, at branchens spilleregler, logik og vanetænkning udfordres. Sikrer, at der genereres nye ideer til udvikling eller forbedring af eksisterende forretningsmodel. Sikrer en systematisk analytisk tilgang til nye vækst- og forbedringsmuligheder, som kan supplere den eksisterende forretningsmodel. Sikrer, at strategien er implementérbar.

Hvad er din virksomheds behov?

Er tiden inde til vurdere virksomhedens platform for fremtidig succes? Er tiden inde til at udvikle en ny strategi? Eller er der behov for et serviceeftersyn af den nuværende strategi og forretningsmodel?


Slutresultatet af et samarbejde med Schacht er en velvalgt strategi. En strategi, som er rammesættende for de kommende års udvikling henimod øget top- og bundlinievækst.

Send os en besked allerede i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Schacht ApS

CVR: 33152035

Adresseoplysninger​

Rosenkrantzgade 23, 4

8000 Århus C

Kontaktoplysninger